search-interface-symbol(1)
search-interface-symbol(1)
search-interface-symbol(1)

Naša usluga je pre svega brza

Usluge

Uverite se u kvalitet

CNC

Dekorativni panel

Želeli smo da vam pružimo najkvalitetniju CNC uslugu u Novom Sadu i okolini. Identifikovali smo potencijalne probleme i odlučili da je najvašnija brzina usluge, pored kvaliteta koji se podrazumeva. To je naš cilj i to nas izdvaja od ostalih.

Novi Sad

Novi Sad, Dunav, reljef, orah, epoksismola

Jedinstven i originalan prikaz Novog Sada, u orahu, hrastu ili bagremu. Ovo je naš proizvod, od ideje do realizacije i ne može se naći na tršištu. Novi Sad urađen u formi duboreza, inspirisan ljubavlju prema jednom od najlepših gradova i Dunavu, kao njegovom zaštitnom znaku.

Idealan poklon za one koji jednostavno vole Novi Sad, često se vraćaju, ili planiraju da se vrate jednog dana… Mada, prvi primerci su završili kao ukrasi u lovačkim sobama.

Laser

Usluge laserskog graviranja i sečenja su sve potrebnije, naročito kada se radi o personalizaciji proizvoda ili o izradi dekorativnih elemenata. Trudimo se da posao završimo brže nego što ste očekivali, kako biste nam opet došli.

Rodni kraj

Beograd
Beograd – jedan od retkih gradova koji je imao tu sreću da je rastao na ušću dve reke, Dunava i Save.

Danas je Beograd jedan od najlepših gradova Evrope i omiljena turistička destinacija.

Beograd, kao glavni grad i rodno mesto velikog broja ljudi, danas je mnogima u srcu i za njega ih vežu najlepše uspomene.

Ovo je naš način da deo tih emocija prenesemo na komad drveta, koji će svakom iskrenom Beograđanu ili ljubitelju ovog grada, biti lep i originalan poklon ili uspomena koja se čuva na vidnom mestu.

Interesuje vas više informacija o našim uslugama?

Pošaljite kratak opis i potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.