search-interface-symbol(1)
search-interface-symbol(1)
search-interface-symbol(1)

Brzo - jer znamo da je vreme novac

CNC usluge

Fokusirani na brzinu izrade

CNC usluge su danas sve potrebnije i značajno doprinose uštedi vremena, samim tim i novca. Naš fokus je na brzini usluge, a kvalitet usluge se podrazumeva. Trudimo se da svaki posao odradimo u roku od par dana, jer znamo koliko je to bitno našim klijentima, koji na ovu uslugu često moraju da čekaju nekoliko nedelja.

Krivolinijsko sečenje

Dizajn enterijera i izrada nameštaja po meri, sve češće zahteva brzu i kvalitetnu CNC uslugu.

Ploče medijapana, šperploče, kompakt ploče, univer, kao i ploče od masiva, možemo obraditi za vas za svega par dana, do maksimalnih dimenzija 250x130cm.

Do sada smo najčešće radili: šare na kuhinjskim elementima, ravnanje ploča stolova od masiva i epoksi smole, maske za radijatore, sečenje krivoijskih oblika, na materijalima debljine od 3mm do maksimalne debljine 40mm.

Izrada šara na kuhinjskim frontovima

Izrada šara na kuhinjskim elementima, često treba da se realizuje u što kraćem vremenskom roku. 
Zbog toga smo se fokusirali na brzinu i kvalitet usluge, štedeći vaše vreme i novac.
 

Uradićemo za vas neku od standardnih šara ili napraviti šaru po vašoj želji, kombinacijom više alata, na medijapanu, masivu…

Izrada reklama u drvetu

Reklame urađene na kvalitetnom komadu masiva od hrasta, oraha, ili nekog drugog kvalitetnog drveta, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
 
Reklame izrađujemo isključivo na suvoj stolarskoj građi, od proverenih dobavljača.
 
Koristimo tehnike duboreza na CNC mašini, V-karvinga i “Inlay” tehniku (utiskivanje jedne vrste drveta u drugu).
 
Drvo je nakon šmirglanja zaštićeno kvalitetnim Belinka ili Osmo uljem, najčešće bezbojno, koje zadržava prirodni izgled i lepotu drveta, a pri tome blago naglašava boju i strukturu drveta.

Izrada ikona

Ikone izrađujemo isključivo na suvoj stolarskoj građi (orah, hrast, bagrem, trešnja). U ponudi imamo više modela ikona, kao i urađenih ikona na stanju. Završna obrada je najčešće kvalitetno Belinka ili Osmo ulje, koje čuva prirodni izgled i strukturu drveta.

Standardna dimenzija je 50x40cm (približno – u zavisnosti od modela).
 
Ukoliko ste zainteresovani, možemo vam poslati model (izgled) ikone.
Takođe, po vasoj želji, na poleđini ikone možemo laserski gravirati posvetu, poruku po vašem izboru.

Izrada reljefa rodnog mesta

Rodni kraj ili rodno mesto je nešto čega se uvek rado setimo, mesto koje je obeležilo naš život i koje, veoma često, gledamo samo na slikama. Naš cilj je da vam prenesemo emociju prema rodnom mestu i ovekovečimo je na komadu kvalitetnog drveta, u formi reljefa, sa mogućim dodatkom epoksi smole.

Dodatnu lepotu reljefu daće vodena površina, ukoliko postoji, koja se izliva epoksi smolom. Krenuli smo od Novog Sada, ali smo tu da saslušamo priču i o vašem rodnom mestu…

Potrebna vam je CNC usluga?

Pošaljite nam zahtev sa kratkim opisom ili slikom…

No products were found for this query.