search-interface-symbol
search-interface-symbol

Natpisi, slova, dekorativni elementi

Lasersko graviranje i sečenje

Sve što zamislite – za par dana

Usluge laserskog graviranja i sečenja su sve potrebnije, naročito kada se radi o personalizaciji proizvoda ili o izradi dekorativnih elemenata.

Izrada slova i brojeva

Isecanje slova i brojeva, kao i raznih oblika u pleksiglasu, za potrebe izrade reklama, obeležavanja ili dekoracije.

Slova i brojevi mogu biti isečeni i u drugim, tanjim materijalima, kao što su jednostrano beli medijapan, šperploča, eva pena itd.

Po potrebi, moguće je odraditi digitalnu đtampu, pa naknadno isecanje željenog oblika.

Moćete nam poslati crteže (vektore), ili, ukoliko je potrebno,  možemo za vas uraditi željene crteže.

Napominjemo da ne radimo lasersko sečenje i graviranje na foreksu.

Reklame - pleksiglas

Reklama od pleksiglasa je veoma efikasna, relativno lako i brzo se izrađuje, a kombinacija različitih vrsta pleksiglasa i adekvatne pozadine, otvara širok spektar mogućnosti.

Na slici je reklama urađena od zlatnog pleksiglasa 3mm, koji je zalepljen na pozadinu koja je urađena od medijapana debljine 10mm, ofarbanog u mat crnu boju.

Pozadina takođe može biti od pleksiglasa, odgovarajuće boje i debljine.

 

Dekoracije

Dekoracije dečjih rođendana i proslava nezamislive su bez personalizacije u smislu imena, natpisa, poruka… kao i izrade dekorativnih elemenata i oblika.

Izradićemo za vas ime, poruku ili željeni oblik, kako bi dekoracija dečjeg rođendana ili neke druge proslave izgledala baš kako ste zamislili.

Najčešće smo radili natpise na zlatnom pleksiglasu, srebrnom (ogledalo) pleksiglasu i šperploči, koja se naknadno farba u željenu boju.

Graverska plastika

Graverska plastika se načešće koristi za izradu pločica za obeležavanje, kao i za izradu reklamnih tabli za potrebe isticanja naziva firme ili preduzetnika.

Izbor materijala i boja ostavlja širok spektar mogućnosti.

Najčešće smo radili pločice na sivoj graverskoj plastici, piktograme, kućne brojeve i nazive ulica, table za isticanje firmi, table sa nazivima ustanova itd. Table se, po potrebi, isporučuju sa adekvatnim šrafovima i distancerima.

Personalizacija

Personalizacija proizvoda je sve prisutnija, a podrazumeva graviranje imena ili poruke, posvete, koja će proizvod učiniti personalnim i dotatno doprineti njegovoj vrednosti.

Ukoliko je poklon od drveta, idealna posveta izgravirana je laserom na poleđini i traje večno. Najčešće smo radili gravuru na kuhinjskim daskama, ramovima za slike, raznim drvenim držačima, ikonama itd.

 

Potrebne su vam usluge laserskog graviranja i sečenja?

Pošaljite nam zahtev sa kratkim opisom ili slikom…

No products were found for this query.