search-interface-symbol
search-interface-symbol

Jer znamo koliko nam znači

Rodni kraj

Komad naše planete koji zauvek nosimo u srcu

Rodni kraj je nešto čega se uvek rado setimo, mesto koje je obeležilo naš život i koje, veoma često, gledamo samo na slikama. Naš cilj je da vam prenesemo emociju prema rodnom mestu i ovekovečimo na komadu kvalitetnog drveta, u formi reljefa, sa mogućim dodatkom epoksi smole.

Novi Sad

Jedan od najlepših gradova na svetu, naslonjen na obronke Fruške Gore, sa Dunavom, bez kojeg Novi Sad ne bi bio to što jeste.

Dunav u Novom Sadu pravi jednu od najlepših krivina na svom toku, koja, kada se gleda sa Fruške Gore izgleda nestvarno i stvara se utisak da Dunav praktično teče uzvodno.

Epoksi smola sa plavim pigmentom predstavlja Dunav u njegovom najlepšem izdanju, a kada se uklopi u reljef i strukturu neke od kvalitetnih vrsta drveta (orah, hrast, bagrem), čine jedinstvenu celinu, koja ni jednog Novosađana ili iskrenog ljubitelja ovog grada, neće ostaviti ravnodušnim.

Beograd

Jedan od retkih gradova koji ima tu sreću da je rastao na ušću dve reke, Dunava i Save.

Danas je Beograd jedan od najlepših gradova Evrope i omiljena turistička destinacija.

Beograd, kao glavni grad i rodno mesto velikog broja ljudi, danas je mnogima u srcu i za njega ih vežu najlepše uspomene.

Ovo je naš način da deo tih emocija prenesemo na komad drveta, koji će svakom iskrenom Beograđanu ili ljubitelju ovog grada, biti lep i originalan poklon ili uspomena koja se čuva na vidnom mestu.

Želite reljef vašeg rodnog mesta?

Pošaljite nam zahtev sa kratkim opisom ili slikom…

No products were found for this query.