search-interface-symbol
search-interface-symbol

Žardinjering

Želeli smo da kreiramo za vas najvalitetnije žardinjere na tržištu; žardinjere od najkvalitetnijeg drveta i metala; žardinjere koje imaju svoj život. Vodili smo računa o tome da žardinjere vlasniku pruže osećaj zadovoljstva i sigurnosti u smislu da poseduju stvar koja zaista vredi i koja vremenom ne gubi vrednost.

Žardinjere su izrađene u najboljem mogućem kvalitetu.

Konstrukcija je sačinjena od čeličnih profila u kombinaciji sa elementima kovanog gvožđa, što daje dodatni vizuelni efekat i žardinjeru čini otmenijom i lepšom.

Za drvenu ispunu korišćen je isključivo stolarski hrast visokog kvaliteta, prosušen i obrađeno na nivou drveta za potrebe enterijera. Svaki komad drveta premazan je dva puta, najkvalitetnijim premazom za drvo koje se koristi u spoljnim uslovima – Belinka Decking oil.

Žardinjera je izolovana stiroporom od 2cm debljine kako bi se koren biljke zaštitio od spoljnih uticaja.

Svaka žardinjera sadrži ispunu od kvalitetne 670 gr/m2 kamionske cirade, koja je ojačana duplim gurtnama i alkama. Cirada ima za cilj da spreči prodor vlage do drveta, kako bi omogućila duži vek trajanja, kao i da po potrebi posluži za jednostavnu zamenu biljke koja se nalazi u žardinjeri. Nosivost cirade je par stotina kilograma.

Dno žardinjere (cirade) je perferirano kako bi bilo omogućeno da se višak vode ne zadržava u žardinjeri, ali i ne curi po vašoj podlozi nego se skuplja u plastičnoj posudi koju je moguće isprazniti po potrebi.

Po Vašoj želji, žardinjere opremamo rasvetom, kako bi posebno u večernjim satima, lepota žardinjere i biljke dodatno došla do izražaja.

Ukoliko to želite, žardinjera može imati pripremu za zalivanje kap po kap, tako da se lako može priključiti na zalivni sistem.

Takođe, žardinjere mogu biti postavljene na točkiće, kako biste im mogli menjati položaj.

Ukoliko ste dinamični, skloni čestim promenama, žardinjere su projektovane tako da se u svega 15 minuta može izmeniti kompletna drvena ispuna, hrastom ili nekim drugim kvalitetnim drvetom, po vašoj želji.

Aplikacija od kovanog gvožđa, može biti personalizovana, tj urađena po vašem izboru, u formi slova, inicijala ili logotipa firme.

Kao što vidite, dali smo sve od sebe da postignemo maksimalni kvalitet. Ako imate predloge za dodatna unapređenja, tu smo da ih saslušamo  i eventualno primenimo, jer naš cilj je jednostavan – najkvalitetnija moguća žardinjera – žardinjera koja živi.

Podeli