search-interface-symbol(1)
search-interface-symbol(1)
search-interface-symbol(1)

Zato što žardinjera nije samo kutija za biljke

Žardinjering

Neka se i vaša biljka oseća bitnom

Želeli smo da kreiramo za vas najkvalitetnije žardinjere na tržištu; žardinjere od najkvalitetnijeg drveta i metala; žardinjere koje imaju svoj život, lako se održavaju i dugo traju. Vodili smo računa o tome da žardinjere vlasniku pruže osećaj zadovoljstva i sigurnosti u smislu da poseduju stvar koja zaista vredi i koja vremenom ne gubi vrednost.

Premijum žardinjere za premijum biljke

Konstrukcija od čeličnih profila u kombinaciji sa elementima kovanog gvožđa, što daje dodatni vizuelni efekat i žardinjeru čini otmenijom i lepšom.

Za drvenu ispunu korišćen je isključivo stolarski hrast I klase, prosušen i obrađen na nivou drveta za potrebe enterijera. Premazano dva puta, sa Belinka Decking Oil, premazom za drvo  sa UV absorberima i zaštitom od spoljnih uticaja.

Ispunu od kvalitetne 670 gr/m2 kamionske cirade. Cirada ima za cilj da spreči prodor vlage do drveta, kako bi omogućila duži vek trajanja, kao i da po potrebi posluži za jednostavnu zamenu biljke koja se nalazi u žardinjeri.

Po vašoj želji, žardinjere opremamo rasvetom, točkićima ili pripremom za zalivanje kap po kap.

Žardinjere su projektovane tako da se za par minuta može izmeniti drvena ispuna i zameniti željenim drvetom ili drvetom u omiljenoj boji.

Aplikacija od kovanog gvožđa, može biti personalizovana, tj urađena po vašem izboru, u formi slova, inicijala ili logotipa firme.

Ukoliko imate predloge za dodatna unapređenja, tu smo da ih saslušamo  i eventualno primenimo, jer naš cilj je jednostavan – najkvalitetnija moguća žardinjera – žardinjera koja živi.

Želite žardinjeru po meri?

Pošaljite nam zahtev sa opisom žardinjere kakvu želite. Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku i napraviti najbolju ponudu.