Želeli smo da kreiramo za vas najkvalitetnije žardinjere na tržištu; žardinjere od najkvalitetnijeg drveta i metala; žardinjere koje imaju svoj život, lako se održavaju i dugo traju. Vodili smo računa o tome da žardinjere vlasniku pruže osećaj zadovoljstva i sigurnosti u smislu da poseduju stvar koja zaista vredi i koja vremenom ne gubi vrednost.

Zardinjera-Gardenija
Zardinjera-siva

Premijum žardinjere za premijum biljke

Konstrukcija od čeličnih profila u kombinaciji sa elementima kovanog gvožđa, što daje dodatni vizuelni efekat i žardinjeru čini otmenijom i lepšom.

Za drvenu ispunu korišćen je isključivo stolarski hrast I klase, prosušen i obrađen na nivou drveta za potrebe enterijera. Premazano dva puta, sa Belinka Decking Oil, premazom za drvo  sa UV absorberima i zaštitom od spoljnih uticaja.

Ispunu od kvalitetne 670 gr/m2 kamionske cirade. Cirada ima za cilj da spreči prodor vlage do drveta, kako bi omogućila duži vek trajanja, kao i da po potrebi posluži za jednostavnu zamenu biljke koja se nalazi u žardinjeri.

Po vašoj želji, žardinjere opremamo rasvetom, točkićima ili pripremom za zalivanje kap po kap.

Žardinjere su projektovane tako da se za par minuta može izmeniti drvena ispuna i zameniti željenim drvetom ili drvetom u omiljenoj boji.

Aplikacija od kovanog gvožđa, može biti personalizovana, tj urađena po vašem izboru, u formi slova, inicijala ili logotipa firme.

Ukoliko imate predloge za dodatna unapređenja, tu smo da ih saslušamo  i eventualno primenimo, jer naš cilj je jednostavan – najkvalitetnija moguća žardinjera – žardinjera koja živi.

Želite žardinjeru po meri?

Pošaljite nam zahtev sa opisom žardinjere kakvu želite. Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku i napraviti najbolju ponudu.

Proizvodi

-20%
Zatvori

Žardinjera „Primera“

76,050.00RSD 60,840.00RSD
Kvalitetna žardinjera za premijum biljke. Izrađena od najkvalitetnijih materijala. Mogućnost personalizacije - izrade inicijala ili logotipa firme po želji kupca, urezana u drvetu ili urađeno od metala, u više varijanti. Mogućnost dodataka: Reflektor za osvetljavanje biljke, Izvod za priključak biljke na "kap po kap" sistem za navodnjavanje, Kvalitetni točkići koji omogućavaju pomeranje žardinjere, Mogućnost brze i jednostavne zamene drvene ispune žardinjere, kako po pitanju boje, tako i po pitanju vrste drveta.  
Zatvori

Žardinjera drvo 100x45cm, visina 80cm

18,000.00RSD
Kvalitetna žardinjera od kvalitetnog, suvog, belog bora. Moguća izrada ugaonih žardinjera.
Zatvori

Žardinjera drvo metal pravougaona

43,600.00RSD
Kvalitetna žardinjera od najkvalitetnijih materijala. Mogućnost personalizacije – izrade inicijala ili logotipa firme po želji kupca, urezana u drvetu ili urađeno od metala, u više varijanti. Mogućnost brze i jednostavne zamene drvene ispune žardinjere, kako po pitanju boje, tako i po pitanju vrste drveta.
-19%
Zatvori

Žardinjera i japanski javor

92,400.00RSD 75,160.00RSD
Premijum žardinjera sa premijum biljkom - japanskim javorom (Acer Palmatum), višegodišnjom sadnicom. Žardinjera je izložena i može se pogledati u rasadniku Gardenija na Čeneju (http://www.rasadnikgardenija.com).