Želeli smo da kreiramo za vas najkvalitetnije žardinjere na tržištu; žardinjere od najkvalitetnijeg drveta i metala; žardinjere koje imaju svoj život, lako se održavaju i dugo traju. Vodili smo računa o tome da žardinjere vlasniku pruže osećaj zadovoljstva i sigurnosti u smislu da poseduju stvar koja zaista vredi i koja vremenom ne gubi vrednost.

Zardinjera-Gardenija
Zardinjera-siva

Premijum žardinjere za premijum biljke

Konstrukcija od čeličnih profila u kombinaciji sa elementima kovanog gvožđa, što daje dodatni vizuelni efekat i žardinjeru čini otmenijom i lepšom.

Za drvenu ispunu korišćen je isključivo stolarski hrast I klase, prosušen i obrađen na nivou drveta za potrebe enterijera. Premazano dva puta, sa Belinka Decking Oil, premazom za drvo  sa UV absorberima i zaštitom od spoljnih uticaja.

Ispunu od kvalitetne 670 gr/m2 kamionske cirade. Cirada ima za cilj da spreči prodor vlage do drveta, kako bi omogućila duži vek trajanja, kao i da po potrebi posluži za jednostavnu zamenu biljke koja se nalazi u žardinjeri.

Po vašoj želji, žardinjere opremamo rasvetom, točkićima ili pripremom za zalivanje kap po kap.

Žardinjere su projektovane tako da se za par minuta može izmeniti drvena ispuna i zameniti željenim drvetom ili drvetom u omiljenoj boji.

Aplikacija od kovanog gvožđa, može biti personalizovana, tj urađena po vašem izboru, u formi slova, inicijala ili logotipa firme.

Ukoliko imate predloge za dodatna unapređenja, tu smo da ih saslušamo  i eventualno primenimo, jer naš cilj je jednostavan – najkvalitetnija moguća žardinjera – žardinjera koja živi.

Želite žardinjeru po meri?

Pošaljite nam zahtev sa opisom žardinjere kakvu želite. Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku i napraviti najbolju ponudu.

Proizvodi

Zatvori

Metalna žardinjera krugovi 100x40x40, visina 200cm

67,400.00RSD
Metalne žardinjere su idealan ukras za ugostiteljske objekte, poslovne protore ili porodične kuće. Namenjene su za manje biljke i cvetnice. Dezen po želji kupca.  
Zatvori

Metalna žardinjera listovi 120x50x50, visina 210cm

74,000.00RSD
Metalne žardinjere su idealan ukras za ugostiteljske objekte, poslovne protore ili porodične kuće. Namenjene su za manje biljke i cvetnice. Dezen po želji kupca.  
Zatvori

Plant bar – šank sa začinskim biljem

79,000.00RSD
Jedinstven ukras u vašoj kući, rezidencijalnom ili ugostiteljskom objektu. Plant bar, ili šank sa začinskim biljkama pruža jedinstveno zadovoljstvo uživanja u kvalitetetnom šanku, koji pored savršenog mesta za opuštanje, omogućava uzgoj začinskog bilja poput nane, bosiljka, ruzmarina ili drugih biljaka po vašem izboru. Spoj lepog i korisnog.  
-20%
Zatvori

Žardinjera „Primera“

76,050.00RSD 60,840.00RSD
Kvalitetna žardinjera za premijum biljke. Izrađena od najkvalitetnijih materijala. Mogućnost personalizacije - izrade inicijala ili logotipa firme po želji kupca, urezana u drvetu ili urađeno od metala, u više varijanti. Mogućnost dodataka: Reflektor za osvetljavanje biljke, Izvod za priključak biljke na "kap po kap" sistem za navodnjavanje, Kvalitetni točkići koji omogućavaju pomeranje žardinjere, Mogućnost brze i jednostavne zamene drvene ispune žardinjere, kako po pitanju boje, tako i po pitanju vrste drveta.