Prikaz 1–12 od 18 rezultata

Prikaži sidebar
Crvenolisni japanski javor
Zatvori

Acer Palmatum – crvenolisni japanski javor

Nezaobilazan ukras svakog vrta. Najčešće dostiže visinu od 6 do 8 m. Zbog svoje interesantne krošnje i boje listova veoma je atraktivan. Cena na upit.
Zatvori

Cedrus Atlantica Glauca – Atlanski kedar

Plavi (srebrni) atlanski kedar. Biljka koja dominira vrtom i ističe se po svojoj neobično lepoj boji četina. Cena na upit.
Zatvori

Držač za noževe orah

4,200.00RSD
Držač za noževe, masivan i stabilan, izrađen od suve orahove građe. Premazan i zaštićen sa "Belinka Oil Food Contact" impregnantom na bazi rafinisanih biljnih i mineralnih ulja, pogodan za površine koje dolaze u kontakt sa hranom. Dimenzije: visina 26 cm, dužina 19 cm, širina 7.5 cm.
Zatvori

Metalna žardinjera krugovi 100x40x40, visina 200cm

67,400.00RSD
Metalne žardinjere su idealan ukras za ugostiteljske objekte, poslovne protore ili porodične kuće. Namenjene su za manje biljke i cvetnice. Dezen po želji kupca.  
Zatvori

Metalna žardinjera listovi 120x50x50, visina 210cm

74,000.00RSD
Metalne žardinjere su idealan ukras za ugostiteljske objekte, poslovne protore ili porodične kuće. Namenjene su za manje biljke i cvetnice. Dezen po želji kupca.  
Zatvori

Pergola drvo metal

Pergola sa drvenom konstrukcijom pokrivenom metalnim panelima, sa motivima i dezenima po želji kupca. Cena na upit.  
Zatvori

Picea pungens glauca globosa

Srebrna smrča kuglastog oblika, idealna kao ukras u alpinumu (kamenjaru). Cena na upit.  
Zatvori

Pinus Nigra – Crni bor topiar

Dobro poznata vrsta bora koja je izuzetno otporna na sve vremenske prilike. Idealna za formiranje bonsai ili topiar formi, kada odiše luksuzom, lepotom i dugovečnošću. Cena na upit.  
Zatvori

Plant bar – šank sa začinskim biljem

79,000.00RSD
Jedinstven ukras u vašoj kući, rezidencijalnom ili ugostiteljskom objektu. Plant bar, ili šank sa začinskim biljkama pruža jedinstveno zadovoljstvo uživanja u kvalitetetnom šanku, koji pored savršenog mesta za opuštanje, omogućava uzgoj začinskog bilja poput nane, bosiljka, ruzmarina ili drugih biljaka po vašem izboru. Spoj lepog i korisnog.  
Sto drvo metal
Zatvori

Rustik sto u drvo metal kombinaciji

45,000.00RSD
Savršen komad nameštaja izrađen u drvo metal kombinaciji. Korišćene su dobro osušene hrastove grede, premazane u dva premaza, Belinkinim sredstvom za zaštitu drveta u spoljašnjim uslovima.
Zatvori

Stepenište drvo metal

Prelepo stepenište sa konstrukcijom od metala, drvenim gazištem i ogradom od metalnih panela sa aplikacijama po želji. Stepenište može da posluži da se popnete na viši nivo u vašem domu, ali ako je urađeno u kombinaciji kvalitetnog drveta i metala sa aplikacijama po vašolj želji, takvo stepenište može biti savršen ukras u domu. Cena na upit.
Zatvori

Sto hrast -drvo metal

29,800.00RSD
Savršen komad nameštaja izrađen u drvo metal kombinaciji, sa pločom od suve hrastove stolarske daske i postoljem od metala u raznim varijantama, po želji kupca.