Premijum biljke – to su one biljke za koje su potrebne godine truda i marljivog rada. Pored ovih biljaka zastanete kada ih vidite u prolazu, a uživate svakodnevno kada ih imate u svom okruženju.

Javor Crimson King

Premijum biljke

Naše biljke su manjim delom iz sopstvene proizvodnje, a većim delom iz rasadnika koji se bave proizvodnjom ili uvozom premijum biljaka.

Cena biljke ne zavisi samo od njene veličine – postoje biljke koje rastu sporo i one koje rastu brzo. Premijum biljka se dobija stručnim pristupom, marljivim radom i negom od prvih godina. Biljku je potrebno pravilno formirati, prehranjivati, smeštati u adekvatan prostor za boravak. Samo tako formirana biljka odiše epitetom „premijum“ i nezaobilazni je deo svakog vrta, za one koji žele da istaknu lepotu vrta prisustvom jedne ili više dominantnih, premijum biljaka. Želite?

Želite primerak premijum biljke?

Pošaljite nam kratak opis,  odgovorićemo u najkraćem roku.

Proizvodi

Crvenolisni japanski javor
Zatvori

Acer Palmatum – crvenolisni japanski javor

Nezaobilazan ukras svakog vrta. Najčešće dostiže visinu od 6 do 8 m. Zbog svoje interesantne krošnje i boje listova veoma je atraktivan. Cena na upit.
Zatvori

Cedrus Atlantica Glauca – Atlanski kedar

Plavi (srebrni) atlanski kedar. Biljka koja dominira vrtom i ističe se po svojoj neobično lepoj boji četina. Cena na upit.
Zatvori

Picea pungens glauca globosa

Srebrna smrča kuglastog oblika, idealna kao ukras u alpinumu (kamenjaru). Cena na upit.  
Zatvori

Pinus Nigra – Crni bor topiar

Dobro poznata vrsta bora koja je izuzetno otporna na sve vremenske prilike. Idealna za formiranje bonsai ili topiar formi, kada odiše luksuzom, lepotom i dugovečnošću. Cena na upit.