Industrijski dizajn je ovih dana hit u svetu, a polako postaje i kod nas. Reko bih ponovo, pošto neke stvari nikada i ne izlaze iz mode, a savršenstvo je oduvek bilo u jednostavnosti. Kada drvo sretne metal, uz adekvatan dizajn, može nastati čarolija. Odaberite proizvod kojim ćete se pohvaliti.

 

sto 2

Drvo-metal proizvodi

Bavimo se izradom drvo-metal proizvoda, od jednostavnijih, kao što su stolovi  žardinjere, klupe, pregradni paneli, zidne dekoracije i slično, do onih kompleksnijih, kao što su stepeništa, pergole, ograde, kapije, letnjikovci i td.

Radimo i opremanje enterijera u „industrijskom“ stilu, koji je trenutno trend u svetu, a u poslednje vreme sve prisutniji i kod nas.

Neki od naših proizvoda, sigurni smo, mogu značajno ulepšati vaš životni ili poslovni prostor i doprineti da se osećate moćno.

Sviđaju vam se drvo-metal proizvodi?

Pošaljite nam zahtev sa kratkim opisom ili slikom…

Proizvodi

Zatvori

Pergola drvo metal

Pergola sa drvenom konstrukcijom pokrivenom metalnim panelima, sa motivima i dezenima po želji kupca. Cena na upit.  
Zatvori

Plant bar – šank sa začinskim biljem

79,000.00RSD
Jedinstven ukras u vašoj kući, rezidencijalnom ili ugostiteljskom objektu. Plant bar, ili šank sa začinskim biljkama pruža jedinstveno zadovoljstvo uživanja u kvalitetetnom šanku, koji pored savršenog mesta za opuštanje, omogućava uzgoj začinskog bilja poput nane, bosiljka, ruzmarina ili drugih biljaka po vašem izboru. Spoj lepog i korisnog.  
Sto drvo metal
Zatvori

Rustik sto u drvo metal kombinaciji

45,000.00RSD
Savršen komad nameštaja izrađen u drvo metal kombinaciji. Korišćene su dobro osušene hrastove grede, premazane u dva premaza, Belinkinim sredstvom za zaštitu drveta u spoljašnjim uslovima.
Zatvori

Stepenište drvo metal

Prelepo stepenište sa konstrukcijom od metala, drvenim gazištem i ogradom od metalnih panela sa aplikacijama po želji. Stepenište može da posluži da se popnete na viši nivo u vašem domu, ali ako je urađeno u kombinaciji kvalitetnog drveta i metala sa aplikacijama po vašolj želji, takvo stepenište može biti savršen ukras u domu. Cena na upit.