search-interface-symbol(1)
search-interface-symbol(1)
search-interface-symbol(1)

Biljke i predmeti od drveta vekovima usrećuju čoveka. Kada primetite one prave, pomislite kako bi bilo lepo da ulepšavaju upravo vaše okruženje. Još ako su „samozalivajuće“… Odaberite one koji vam najviše odgovaraju.

ŽARDINJERING

Neka se i vaša biljka oseća bitnom

Zašto su naše žardinjere najbolje?

Želeli smo da kreiramo za vas najkvalitetnije žardinjere na tržištu; žardinjere od najkvalitetnijeg drveta i metala; žardinjere koje imaju svoj život, lako se održavaju ili menjaju. Vodili smo računa o tome da žardinjere vlasniku pruže osećaj zadovoljstva i sigurnosti u smislu da poseduju stvar koja zaista vredi i koja vremenom ne gubi vrednost.

Žardinjere mogu biti izrađene od drveta, metala (pocinkovano, plastificirano) ili u kombinaciji ova dva materijala. Na raspolaganju su vam neograničene mogućnosti po pitanju oblika i dimenzija. Takođe, svaka žardinjera može biti personalizovana ukrasima od kovanog gvožđa, izradom naziva ili logotipa kompanije. Proizvodimo modularne žardinjere, na kojima se lako može zameniti maska ili sama biljka. Ovo zahteva malo više truda prilikom izrade, ali zato volimo da kažemo da naše žardinjere nisu dosadne – one žive život.

DRVO-METAL PROIZVODI

Kada drvo sretne metal

Zašto su ovi materijali večni?

Još od vremena prvog drvenog skalpela, sve do danas, predmeti sačinjeni od drveta i metala dobijaju sve više na značaju. Koristeći ova dva materijala, spajamo lepotu i snagu, rustično i moderno, prirodno i formalno. Rezultat su drvo-metal proizvodi koji su danas moderni i sve prisutniji. Neki od naših drvo metal proizvoda, sigurni smo, mogu značajno ulepšati vaš životni ili poslovni prostor i doprineti da se osećate moćno.

Sviđa vam se neki od proizvoda?

Pošaljite nam kratak opis proizvoda koji vas interesuje. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku i sačinimo najbolju ponudu za vas.