Usluge

Premijum biljke

Premijum biljke – to su one biljke pored kojih zastanete u prolazu, koje prokomentarišete kada ih vidite, ali za koje su potrebne godine truda i marljivog rada.

Naše premijum biljke su manjim delom iz sopstvene proizvodnje, a većim delom iz rasadnika koji se bave proizvodnjom ili uvozom premijum biljaka.

Cena same biljke ne zavisi samo od njene veličine – postoje biljke koje rastu sporo i one koje rastu brzo. Poenta je u tome da se premijum biljka dobija stručnim pristupom i negom od prvih godina. Biljku je potrebno pravilno formirati, prehranjivati, premeštati u adekvatan prostor za boravak. Samo tako formirana biljka odiše epitetom „premijum“ biljka i svakako je nezaobilazni deo svakog vrta, za one koji žele da istaknu lepotu vrta prisustvom jedne ili više dominantnih, premijum biljaka.

PROIZVODI

Crvenolisni japanski javor
Zatvori

Acer Palmatum – crvenolisni japanski javor

Nezaobilazan ukras svakog vrta. Najčešće dostiže visinu od 6 do 8 m. Zbog svoje interesantne krošnje i boje listova veoma je atraktivan. Cena na upit.
Zatvori

Cedrus Atlantica Glauca – Atlanski kedar

Plavi (srebrni) atlanski kedar. Biljka koja dominira vrtom i ističe se po svojoj neobično lepoj boji četina. Cena na upit.
Zatvori

Picea pungens glauca globosa

Srebrna smrča kuglastog oblika, idealna kao ukras u alpinumu (kamenjaru). Cena na upit.  
Zatvori

Pinus Nigra – Crni bor topiar

Dobro poznata vrsta bora koja je izuzetno otporna na sve vremenske prilike. Idealna za formiranje bonsai ili topiar formi, kada odiše luksuzom, lepotom i dugovečnošću. Cena na upit.  
-19%
Zatvori

Žardinjera i japanski javor

92,400.00RSD 75,160.00RSD
Premijum žardinjera sa premijum biljkom - japanskim javorom (Acer Palmatum), višegodišnjom sadnicom. Žardinjera je izložena i može se pogledati u rasadniku Gardenija na Čeneju (http://www.rasadnikgardenija.com).  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.