Dobrodošli u svet drveta koje se voli

O WOODing-u

WOODing dizajnira predmete koji se razlikuju od naizgled sličnih. Ukoliko prepoznate tu razliku - onda ste na pravom mestu

Wooding doo je osnovan 2020 godine. Ideja o bavljenju drvetom i biljkama je dugo tinjala, ali su se sada najzad složile sve kockice. Lično, shvativši da živim život kreativca, ljubitelja drveta i biljaka, zarobljen u telu mašinskog inženjera, najzad sam, sklopom niza okolnosti, uz pomoć i podršku porodice i prijatelja, doneo odluku da radim ono što volim i čemu sam ceo život težio.

Željko Kuran

Upoznajte naš mali tim

WOODing ekipa

WOODing je za sada mala, porodična firma, koja pomoću svojih prijatelja i saradnika, bravara, stolara, arhitekata i dizajnera, radi posao koji voli i ostvaruje svoje snove. Nadamo se da ćemo uspeti da ostvarimo i deo vaših snova.

Naše ideje uglavnom nastaju na jednom od najlepših mesta u okolini Novog Sada. Dorađuju se i realizuju u kancelarijama i radionicama WOODinga i naših saradnika. Inspirisani smo ljubavlju prema biljkama, drvetu i predmetima u kombinaciji ova dva materijala. Težimo neobičnim oblicima, unikatnim komadima nameštaja i premium biljkama.

Tuja topiar
Kedar

Dobrodošli u WOODing svet

Naši poslednji projekti

Svi naši predmeti urađeni su upravo po vašim željama.

Zaista je zadovoljstvo kreirati predmete za koje znate da će nekome biti od neprocenjive vrednosti. Ovo su predmeti koje ne možete kupiti u prodavnici; ovo su predmeti koji su kreirani da ispune upravo vaše želje.

Sviđa vam se neki od proizvoda?

Pošaljite nam kratak opis, potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.