Industrijski dizajn je ovih dana hit u svetu, a polako postaje i kod nas. Reko bih ponovo, pošto neke stvari nikada i ne izlaze iz mode, a savršenstvo je oduvek bilo u jednostavnosti. Kada drvo sretne metal, uz adekvatan dizajn, može nastati čarolija. Odaberite proizvod kojim ćete se pohvaliti.

 

sto 2

Drvo-metal proizvodi

Bavimo se izradom drvo-metal proizvoda, od jednostavnijih, kao što su stolovi  žardinjere, klupe, pregradni paneli, zidne dekoracije i slično, do onih kompleksnijih, kao što su stepeništa, pergole, ograde, kapije, letnjikovci i td.

Radimo i opremanje enterijera u „industrijskom“ stilu, koji je trenutno trend u svetu, a u poslednje vreme sve prisutniji i kod nas.

Neki od naših proizvoda, sigurni smo, mogu značajno ulepšati vaš životni ili poslovni prostor i doprineti da se osećate moćno.

Sviđaju vam se drvo-metal proizvodi?

Pošaljite nam zahtev sa kratkim opisom ili slikom…

Proizvodi

Zatvori

Klub sto „Infinity cube“ – drvo metal, 50x50x50cm

41,500.00RSD
Originalan komad nameštaja neobičnog dizajna, izrađen u drvo metal kombinaciji.
Zatvori

Ploča stola od više vrsta tvrdog drveta, 80x80cm

18,500.00RSD
Originalna ploča stola, izrađena od više vrsta tvrdog drveta.
Sto drvo metal
Zatvori

Rustik sto u drvo metal kombinaciji

45,000.00RSD
Savršen komad nameštaja izrađen u drvo metal kombinaciji. Korišćene su dobro osušene hrastove grede, premazane u dva premaza, Belinkinim sredstvom za zaštitu drveta u spoljašnjim uslovima.
Rasprodato
Zatvori

Šank – kombinacija drvo metal

Originalan komad nameštaja izrađen od punog drveta. Dušina šanka je 180cm. Sa jedne strane je šank, visine 130cm, a sa druge kuhinjski elementi sa radnom pločom, visine 90cm.